En Till Tavla

I kvall hade vi en FAC (friday afterwoork club) har hemma hos oss, sa pa dagen sa var det meningen att jag skulle jobba hemmifran. Och visst gjorde jag det i nagra timmar, men sen hoppade jag over till attt gora en till Amy Butler tavla. Man maste ju ha nagra tavlor pa vaggen nar det kommer en massa folk!!! Och herregud vad stokigt det kan bli nar man har ca 10 barn har pa overvaningen!!! Oj oj, jag ar fortfarande chockad, men med Olivers, Randys och Izaks hjalp sa lyckades vi aterstalla huset nagurlunda. Har ar tavlan iaf som jag gjorde pa dagen...




Max Vilda Resa

Blev sa glad nar jag fick veta att barnboken "Where the Wild Things Are" kommer ut som film i Oktober. Vem kommer inte ihag dom fina Illustrationerna av Maurice Sendak? Jag tror att boken hette Max Vilda Resa pa Svenska, men jag kan ha fel.



Har ar filmtrailern





Kuddar och Tavla

Igar kom mina kuddar. Sa fort jag kom hem fran jobbet sa borjade jag fara omkring har hemma. Var tvungen att aka och handla kuddar till mina nya kuddfodral, och nar jag val kom hem med dom och fick lagga kuddarna pa soffan sa fick jag inspirationskick. Jag vet, jag vet, det ar bara ett par nya kuddar, spannande varre.....men jag ar san, kan inte ra for det. Hangde upp ett gammalt fonster i fonstret bakom soffan och sen borjade jag med mina tygtavlor. Randy tittade pa mig och undrade om jag var helt frisk nar jag akte ivag till affaren for tredje gangen for att handla material igar till mina projekt. Nagra timmar senare var jag klar med forsta, och nu tror jag att andra kommer att ga lite fortare. Far bli kvallens projekt kanske. Sa har blev det iaf...







Paket pa posten

Igar fick vi paket fran Sverige. Pappa och Pia brukar skicka lite paket da och da, och det ar ju valdigt kul for barnen att fa en massa saker fran Sverige. Paketet som kom igar var fullproppat med bullar, kakor, klader, godis, och varsin leksak till Oliver och Izak. Och sa en inredningstidning till mig saklart....



Sa har glada blir dom nar det kommer paket!

Kuddar

Har antligen slagit till och kopt kuddar till min soffa pa nedervaningen. Hittade dom har pa www.etsy.com (varldens basta websida). Det ar en sida man kan salja sina hantverk och man kan hitta jattefina saker til jattebra priser. Dom ar sydda med ett tyg av Amy Butler, och det ar alltsa bara overdragen jag har kopt. Har plotsligt en ny passion for oranget, hittar oranga saker titt som tatt som jag vill ha.





Tina tyckte dom sag ut som farmors gamla klanning. Cool farmor hon har isf!!! Och va snygg hon maste vara nar hon gar omkring i sin gamla klanning!! Halsa farmor fran mig...

Izak & Mamma Helg

Klockan 5:30 ringde min vackarklocka imorse. Dax att skicka ivag Oliver pa hockey i Steamboat, det ar deras sista turnering sen ar hockeyn over for den har sesongen. Han akte ivag med Grandpa och farbror Robbie och ska vara borta over natten. Det kanns redan tomt har hemma. Det ar forsta gangen Grandpa aker ivag sjalv (utan Grandma) med ett barnbarn och han var nog lite nervos tror jag. Det kommer nog ga jattebra, Oliver ar latt att ha att gora med och rolig att aka ut pa aventyr med. 

Jag och Izak ar darmed ensamma hemma i helgen. Konstigt. Det ar inte ofta han far odelad uppmarksamhet sa det ska bli riktigt mysigt. Fa ser om vi hittar pa nat kul eller bara slappar har hemma...

Nytt Projekt

Ibland blir jag sa trott pa mig sjalv. Jag hittar standigt nya projekt som ska utforas, mitt senaste projekt ar dom har coola tygtavlorna fran Amy Butlers hemsida. Jag har iofs inte kopt tyg annu och inte kopt nagra gamla ramar, men om jag hittar nat som duger har sa kanske jag kan forsoka fa iaf en klar nu i helgen. Jag har svart for att hitta saker jag vill hanga pa vaggarna har hemma, men dom har tycker jag faktiskt om. Man kan ju gora egna monster pa datorn ocksa, sa kan man gora motiv som passar ens personlighet och stil.





Instruktioner gar att ladda ner fran hennes websida, www.amybutlerdesign.com

Gratt

Det verkar som att gratt vinner storslaget. Tror att jag har ca 20 roster pa gratt, och bara 2 eller 3 pa vitt. Men vem vet, innan vi hinner till den delen sa kanske jag har hunnit andra mig nagra ganger, men just nu tror jag att det blir gratt. Fint tycker jag!

I hegen hade vi besok av vara vanner Matt och Tanna och deras dottrar Madison och Camryn. Det var trevligt med lite besok och goda middagar. Pa Lordagen var vi alla bortbjudna till FAC (Friday afternoon club, OK nu rakade det ju vara Lordag, men..) och kvallen slutade med att jag och Tanna gick ut och dansade. Efter typ 45 minuter borjade vi se oss omkring och insag att vi sakert var 10 ar aldre an alla andra dar inne, och da bestammde vi oss genast for att cykla hem. Men det var en trevlig kvall iaf!

Imorgon aker Randy ivag pa en Rafting resa ner till Arizona pa Salt River och ar borta tills pa Tisdag. Lite fuskigt ar det, men jag tankte bunkra upp med en massa bra hyrfilmer och ha mysiga "tjej-films-kvallar" har hemma for mig sjalv i helgen efter barnen har gatt och lagt sig. Appropa barnen sa har vi natt tva milstolpar har hemma. Izak har slutat med bloja och ar helt torr nu och Oliver har lart sig att lasa. Han tycker det ar jattekul och ligger och laser varje kvall nu. Han har ju lite problem med langre ord, men kan lasa nyborjarbocker. Litet geni helt enkelt!

Design Hjalp

Kan vi inte alta mina "husproblem" lite tillsammans? Vart siding projekt har gatt lite langsamt nu pa vintern, vi hade ju sa himla fint vader har i veckan och fick lite mer gjort, men idag ar det svinkallt igen. Jag har hela tiden tankt att den har delen av fasaden ska vara vit precis som pa den har bilden, men nu har jag kanske tankt om lite. Det kommer alltsa vara samma material.


Sa har ser vart hus ut i nulaget, och det ar alltsa den ovre delen, over verandan som jag pratar om. Listerna runt fonstrena och vid taket kommer vara vita, precis som pa nedervaningen. Dorren kommer antagligen att vara gra....



Sa...nu till mitt dilemma. Ska den delen vara vit eller gra?





Hade tankt att den gra fargen skulle vara lite ljusare an pa bilden, men jag ar nog mest inne pa den gra just nu. Det skapar lite mer kontrast och framhaver allt det vita, men a andra sidan sa ar ju vitt ett sakert kort. Men sakert kort kanske ar trakigt och jag ar radd for att det blir for mycket vitt? Vad tycker ni ar snyggast?




Badrumsfonster

Har ett litet problem i badrummet pa nedervaningen. Nar man sitter pa toan sa ser grannen rakt in i badrummet fran deras koksfonster. Nar dom star och diskar och man sitter pa toan sa kan man typ vinka till varandra. Hej hej. Jag har en hissgardin i det fonstret som ar svart med vita sma rander, och den ar ju alltid nerfalld for att undvika insyn. Detta resulterar i att  det blir sa morkt dar inne vilket jag tycker ar lite trakigt, sa nu funderar jag pa det har projektet pa nedersta delen av fonstret.

 

Vår

Dalig uppdatering har! Kanske beror det pa det fina vadret, vi har haft mellan 10-17 grader varmt har och man blir ju var tokig!!! Vill INTE se nagon mer sno nu, fram med sandalerna. Helgen spenderades ute pa baksidan, vi spelade baseboll, fotboll, basket, amerikansk fotboll, hoppade pa studsmattan och Izak har upptackt hur kul det ar att kissa utomhus. Nu ska det bara kissas utomhus, det spelar ingen roll om det ar backsvart ute och kallt pa kvallen. "I need to go outside and pee on the tree, OKEEEEEYYYY?"

Lagger in en sang som hors pa radion ofta nu och som ger mig varkanslor...

RSS 2.0