Izaks Fodelsedagspresent

Fick en bra ide nar jag pratade med Malin haromdagen. Hon hade kopt ett sand och vattenbord till en liten kille, och da kom jag pa att det skulle nog Izak alska. Han fyller 3 nu i Maj, och han gillar att leka med vatten och halla pa och plaska. Helst skulle jag ju kopa det har fina i tra, men jag maste ju erkanna att det andra ser roligare ut. Sa det blir nog det....aven fast det inte ar lika fint. 


 



Lite battre redan

Igar akte vi ivag till dermatologen i Cheyenne och dom kom fram till att det ar munsar och svinkoppor pa samma gang. Sa nu far han medicin for att ta bort munsaret, och en salva for svinkoppan, och det ser redan battre ut. Kanns jatteskont. Och tydligen han man fa utslag som kliar pa kroppen av herpes simplex och hon sa att ALLA har herpes, men bara vissa far utslag.

Konstiga Sår

Ibland star man hjalplos och forvirrad som foralder. Det har ar tredje aret i rad som Oliver far konstiga utslag runt munnen, foljt av feber och sen utslag pa kroppen. De senaste 6 veckorna har vi har gatt igenom behandling for svinkoppor, eksem och nu senast herpes, men ingenting hjalper. Och ingen verkar tro att utslagen pa kroppen har samband med saret vid munnen, men jag ar helt saker pa att det ar sa aven fast utslagen pa kroppen bara blommar upp nar vi ar ute i solen. Dom kommer alltid ca en manad efter saret vid munnen, sa idag tar jag med mig Oliver till en hudlakare i Cheyenne och hoppas pa att vi kan fa battre svar dar. Det kanns sa frustrerande nar man inte kan fa nagra svar pa vad felet ar!

Varning for kansliga magar!!! Sa har ser min lilla kille ut just nu, sa ni kanske kan forsta min frustration. Igar blev jag helt gratfardig nar jag hamtade honom i skolan och saret sag varre ut an nagonsin...




Min nya bebis

Efter att min bil sen 9 ar tillbaka dog forra veckan,  en vecka fylld av efterforskning pa natet och ett antal provkorningar senare star den har bilen nu utanfor mitt hus och vantar pa mig varje morgon. Kanske inte varldens sportigaste, men perfekt for mig som kor ratt mycket fram och tillbaka till Fort Collins, handlar varor till cafet och har tva sma i baksatet. Det blev en Honda CR-V, i den snygga fargen...titanium, som jag bestammt havdar ar lite brun. Randy haller inte med, men jag tror att han ar fargblind.

Efter en provtur igar med barnen sa var Oliver lite orolig over att vi har spenderat en massa pengar. Han ar orolig over hur vi ska kunna betala for Izaks skola i host nar han borjar pre-school och erbjod sig att ge oss lite pengar fran hans spargris. Gullis! Izak satt mest tyst i bilen och nar vi parkerade utanfor huset sa utbrast han - "What the heck! This car is rotten!" 



Påsk

Glad Pask i efterskott! 

En Pask fylld av skidakning och vanner. Sista dagen pa sesongen sa akte vi upp till Snowy Range och akte skidor/snowboard med Matt och Tanna och deras dottrar Madison och Camryn. Oliver borjar bli en riktig liten hejare pa sina skidor nu och han tycker att det ar valdigt roligt att aka. Izak foljde inte med upp den har gangen, han stannade hemma med Grandma och Grandpa. Efter en heldag i backen akte vi ner till Centennial och avslutade dagen med middag pa Bear Tree som har varldens godaste pizza.




Camryn, Madison och Oliver


Tanna och Jag


En tavla till Kaija fom fyller 1

Vad behover man igentligen nar man fyller 1? Oftast ingenting, och detta ar fallet med Kaija som fyller 1 nasta helg. Hennes foraldrar har bett alla komma tomhandta till Kaijas kalas, men med "tillatelse" av pappa Evan sa har jag gjort den har tavlan till hennes rum som gar i fragerna bla, gront och beige och temat vatten. Och jag misstanker att vi inte ar dom anda som kommer med en liten persent i alla fall, nagot ska man val ha nar man fyller ett ar?

Adam Lambert

Jag brukar inte fojla American Idol, men i ar ar jag sa imponerad over alla deltagare och till Randys stora fortvivlan har jag blivit ett troget American Idol fan som bankar mig framfor TVn varje tisdagskvall. Jag har svart for att valja en favorit da det ar en 3-4 st deltagare som ar fruktansvart bra, men efter den har veckans avsnitt och ett antal besok pa youtube for att hora Adam Lambert  sjunga "Mad World" igen har jag helt klart bestammt mig. Lyssna sjalva...



Bacon is like a little hug from God


Jag har fallit pladask for den har tavlan som jag hittade pa Etsy. Den passar verkligen har hemma hos oss, familjen som alskar  bacon. Pasta Carbonara star hogt upp pa var meny och ar Olivers favoritmat. Plus att jag tycker den ar valdigt fin, jag skulle bara onska att den var lite storre an ett A4.






RSS 2.0