Uppdatering

Nu har det gatt ett bra tag igen sen jag bloggade sist. Vi har hunnit aka pa lang weekend resa till Durango och halsat pa var basta van/Olivers gudfar Tim, arets storsta snostorm har dargit in over Colorado och Wyoming, jag har avslutat en deadline langdistans pga stangda vagar och Halloween har tagat in med besked. Rigby har lamnat oss, 14 ar blev han, och han var stark in i det sista. Imorgon blir det trick or treat med vanner med Oliver som Ninja och Izak som spindelmannen. Jag paborjar nasta vecka med lugn och ro och ska forsoka paborja Beach 2009/Florida bootcamp pa gymmet.
Annars sa ar allt som vanligt har. Hosten infann sig aldrig riktigt, det kanns som att vintern redan ar har. Forhoppningsvis far vi damma av skidorna snart, sa mycket sno har vi redan. Men, som dom sager har "if you don't like the weather, just wait 5 minutes". Stammer verkligen, nasta vecka infinner sig solen sakert igen och varmare temeraturer.
Oliver, Izak, Timmy och Celine i vackra Durango
Izak innan vi gick pa angtaget i durango
Oliver innan pastigning

Vinterland och tappad tand

Vaknade upp pa Lordags morgonen till en massa sno pa marken. Det ar ju valdigt tidigt, men ganska mysigt. Homecoming parade trotsade snon och tagade genom stan pa Lordagen. Manga stannade hemma, vilket innebar att barnen fick en MASSA godis...mer an dom kan ata. Lordagen slutade med chili och cornbread hemma hos familjen Nagy som har flyttat tillbaka hit efter att ar i Lander.
Snon fortsatter att falla har idag, Sondag, och idag blir det fika hemma hos Jessica, och sen kommer bastis Ladanian hit och leker. Kanske hinner vi aven med att aka lite skridskor idag.
Oliver har aven tappat sin forsta tand, bildbevis kommer nedan.

Skolfoto

Fick precis se Izaks skolfoto pa fotografens hemsida. Sa har blev resultatet:

Teaterapa

Inte visste jag att det bodde en liten teaterapa har hemma. Idag var vi och tittade i Olivers skola nar dom laste upp en pjas, Tre Bockarna Brus. Det verkar inte som att han tycker det ar jobbigt att prata infor publik iaf, och det ar ju skont. Han gar i kindergarden (sexarsgruppen) men laser just nu med ettorna (varning: mammaskryt).

Jackson Hole

For ivag Jackson Hole i helgen for att ga pa en brollopsmottagning. Det ar en bilresa pa 6 timmar dit, sa det var bara att samla pa sig en massa snacks, dricka, filmer pa Ipoden, DS spel, tidningar och bocker och ge oss ivag. Mottagningen var helt OK, pa Sondagen sa hade vi planerat att aka Alpine Slide med barnen men den var stangt for sesongen. Sa vi tog den nya liften upp till toppen av skidomradet Jackson Hole istallet och sen akte vi och badade for att trotta ut barnen lite infor hemresan. Trevlig helg, har kommer nagra kort.
"on top of the world." Det var valdigt blasigt dar uppe pa toppen, sa jag var tvungen att lyfta upp Izak nagra ganger for att jag trodde att han skulle blasa ivag.

RSS 2.0