Tapet

Nu har jag antligen fatt satta upp min tapet. Jag blev jattenojd. Sa har blev det.

Sett fran koket....



Sett fran trappan...




Hjalp mig!!!

Det har med att designa om ett hus pa utsidan ar nagot jag inte har nagon direkt erfarenhet av. Det ar svart, man vill ju gora det ratt forsta gangen....just nu ser vart hus ut som ett skelett mer an an hus. Vi hat tagit ner tva lager av "siding", och ska nu satta pa ett nytt lager. Materialet som vi ska anvanda heter Fiber Cement Siding och ser ut som tra.

Har ar ett kort pa hur vart hus ser ut nu:



Pelarna pa verandan hade jag tankt skulle se ut sa har och vara vita:



Sjalva A-formen ovanfor verandan har jag forestallt mig sa har. Men ska det vara i vitt ocksa eller samma farg som resen av huset? Hade nog tankt mala den delen samt pelarna och listerna vita, men vad tror ni?



Sen till sjalva fargen av huset. Jag har gatt och blivit valdigt fortjust i ett gront hus har i Laramie, och det lutar just nu at den fargen aven fast Randy tycker att det ska vara blatt. Lagger upp en bild pa det grona som jag tycker om och ett pa en bla fargen som han gillar. 



 

Jag tar jattegarna emot forslag pa farger och vill hora vad ni tycker om den grona och den bla fargen. Och om jag skulle lagga till en tredje farg till det grona, vilken farg skulle ni foresla da? 

Min nya van Roomba

Har fatt en tidig fodelsedagspresent. Igar nar jag kom hem fran Denver efter att ha lamnat Pappa och Pia i Denver stog den har i ett paket utanfor min dorr. Den fick genast satta igang att arbeta och bade jag och Randy var forvanade over hur mycket damm vi hade i vart hus. Den gor faktiskt ett jattebra jobb, man kan programera den sa att den gar sin runda samma tid varje dag. Nar den behover laddas aker den snallt tillbaka till sin "dock" och laddar upp sig sjalv. Roomba ar min nya van...


Trappan

Var trappa ar nastan klar efter mycket om och men. Sa har ser den ut, trappracket ar bara grundmalad pa bilden.



Dorren leder in till vart skafferi dar vi har byggt stora draglador. Bakom den sneda dorren har vi ett stort utrumme dar man kan stalla in lador etc. Trappan ar byggd fran grunden, det var ett sovrum har forr. Man var tvungen att ga ut och uppfor en trappa utanpa huset for att komma till overvaningen. Nu langtar jag tills jag far tapetsera vaggen precis dar man kommer ner for trappan med min snygga koppartapet. Nar man star langt ner pa trappstegen, med ryggen mot trappan sa kommer tapeten att vara pa vaggen framfor en, pa en vagg mellan koket och trappan.

Snygga saker

Jag vill sa garna gora en san har till banens rum. Det maste ju vara hur latt som helst. Fast jag ska ha annat motiv, jag maste bara bestamma mig for nat. Det kan vara tva olika, en i Olivers rum och en i Izaks rum. Giraff skulle kanske vara gulligt i Izaks rum. Eller nat gulligt monster kanske?



Jag ar aven kar i den har kakao affischen. San maste jag bara kopa nar jag kommer hem! Det ar ju lite nostalgi, ingen annan kommer ju fatta vad det ar har, men...det gor inget, den ar sa fin anda. Den kan man kopa pa www.formdesigncenter.com. Love it!



Rafting

I Tisdags akte vi ivag till Saratoga och flot ner pa floden dar i en gummiflotte. Det var jatteskont och avslappnande att bara sitta dar och njuta av solen. Det tog ca 3 timmar, efter det at vi glass och sen akte vi hem till Randys pappa och blev bjudna pa hamburgare.





Pia, Randys pappa Jimmy langt bak i baten, och pappa...



Stenduk

Vi var nere i Fort Collins i veckan och jag sag en jattefin duk gjord av sma stenar. Fick den i present av Pappa och Pia, och jag tror att den kommer passa perfekt i mitt matrum pa mitt stora ekbord. 





4th of July...

firade vi i Washington park. Det var en massa aktiviter pa G, och som min kompis Jessica sa, en liten overdos av amerikansk kultur. Men det var kul for barnen, och det ar ju huvudsaken.

Oliver i Washington park, 4th of July 

Pappa och Pia kom hit den 3 Juli. Jag fick jattefina koppar och skalar som jag maste lagga upp en bild pa. Och sa kom dom saklart med ett lass choklad, bullar, singoalla kakor och en massa andra saker till barnen. Snygga koppar va?



Badrummet pa nedervaningen

Igar borjade jag hanga gardiner, och sa har blev ser det ut i badrummet pa nedervaningen. Det ar sa kul att fa borja dekorera, det. ar precis som att allt faller pa plats. 










RSS 2.0