Soffbord

Sag det har bordet pa Bo Bedre och ar sald. Ett sant vill jag ha!!! Tankte forsoka se om vi kan gora ett sjalva, problemet kan val att hitta en san dar massiv traskiva. Men man kan val forsoka? Visst?



En helt vanlig lunch hemma hos oss

Tog den har lilla videosnutten forra veckan, och har nu lyckats lagga upp den pa youtube sa att jag darmed kan lagga ut den har pa min blogg sa att min kara familj hemma i Sverige far se mina vidingar. Kvaliten blev lite dalig, men jag lyckades iaf fa upp videoklippet. Kanske kan lista ut hur man far battre kvalite nar jag far lite tid over. 

 Lagg marke till Izaks rap och Olivers fultrick pa lillebrorsan.



Snart aker juldekorationen upp

Det kanske later tidigt att borja julpynta, men i USA sa satts juldekorationen upp efter Thanksgiving som ager rum har pa Torsdag, aven julgranen brukar aka upp da. Det ar ju viktigt att ta seden dit man kommer, aven om jag tror att jag vantar lite med julgranen.  Jag brukar inte vara sa mycket for att dekorera efter hogtider, men i ar sa ska det blir jattemysigt att fa satta upp juldekorationer. Jag har kopt stora fina granriskransar att hanga i fonstrena med vita band och fargerna kommer att ga i vitt, silver och svart har pa nedervaningen. Jag kopte OKROSSBARA julgranskulor pa Wal-Mart, och dom ar sa har fina. 



Jag ska leta lite till efter vita kulor, av nagon anledning sa har jag inte hittat nagra annu. Far ta mig ut efter deadline och leta lite till

Vilken sopig dag

Idag ar en san dar dag nar man knappt vill stiga ur sangen. Idag ar det 2 ar sen mamma dog, jag har nagon konstig magsjuka och fick knappt sova nat inatt sa jag ar helt slut. Vi har deadline pa jobbet och jag ligger efter, har massor av annonser att designa och en massa andra saker att gora klara tills imorgon da vi gar till tryck. Och just det, maste ju skynda ivag nu pa morgonen och fixa min framlykta pa bilen innan jag stressar ivag till jobbet. Helst skulle jag bara ligga kvar i sangen idag med en bra bok...





Tagen pa bar garning

Maste bekanna en sak som jag gjorde idag. Vet inte vart ifran jag fick den briljanta iden att dra en vit logn, den bara kom helt impulsivt.

Forra veckan blev jag stoppad av polisen nar jag korde hem fran jobbet i Fort Collins pga att min framlykta var trasig. Jag fick bara en varning i form av en liten bla papperslapp. Idag pa vagen hem fran jobbet sa blev jag stoppad igen pga samma orsak, och nar polisen fragade mig om jag visste varfor hon stoppade mig sa jag med stora ogon, "Nej". Och "oj, ja det var ju inte bra att kora omkring med en trasig framlykta, det hade jag verkligen inte markt". Jag ar for ovrig jattedalig pa att ljuga. Nar jag letade fram mitt forsakringsbevis ur handsfacket sa ramlade den lilla bla varningslappen ut och hon fragade om hon kunde fa titta pa den. Hmmm......tagen pa bar garning! Jag kande mig verkligen jattedum, vem ar 32 ar och ljuger for polisen nar dom blir stoppade en mork mandagskvall? Jag, tydligen...

Nu var hon sa pass snall och gav mig en till vaning, och gissa vem som snallt aker ivag och koper en ny glodlampa till sin framlykta imorgon innan hon aker ivag till jobbet...

Matrummet

Har borjat fa lite ordning pa nedervaningen nu. Matbordet star pa plats, stolarna ar malade och gardinerna hangda. Stolsdynorna ska fortfarande klas om, och pa andra sidan av rummet (vardagsrum) har vi en hel del smadetaljer kvar att gora, men fargerna kommer att ga i brunt, vitt och bla/turkosa toner. Det kommer ta sin lilla tid att fa upp saker pa vaggarna och hitta dom dar sma detaljerna som gor hemmet ens "eget".




Fran 18 grader varmt...

I Onsdags hade vi underbart vader, stralande sol och 18 grader varmt. Det kandes som var ute! Idag, Torsdag ar det -5 gradert och kanns som...ja, det antagligen ska i November. Izak och jag masade oss ut iaf och tog en rask promenad och det var faktiskt riktigt skont.


Myser i vagnen med lite te i flaskan...sadan mor sadan son antar jag.

Annar haller jag haller pa for fullt och forsoker planera min julklappslista. Min plan var att ha den avklarad 1:a December, men tiden bara forsvann och nu anar jag att jag kommer springa omring i panik och kopa dom dar sista julklapparna 22:a December i alla fall. Men tanken var ju god...

Mys i vinterkylan

Den har vore inte helt fel att linda in sig (eller iaf sina axlar) en kall vinterdag. Jattefin!



Sia

Jag tjatar ofta om min nya favvo Sia, och nu tankte jag tjata lite om henne har pa min blogg ocksa. OK, hon ar lite "egen" men hon skriver underbar musik, lyssna sjalva...


Sakta men sakert...

borjar huset nu ta form pa utsidan. Det blev saklart gront pa utsidan med vita knutar, och sen tankte jag mala dorren plommonrod och eventuellt ha nagon liten detalj till i den fagen pa framsidan av huset. En Svensk, vit brevlada kommer aven att pryda huset nar allt ar klart (dom amerikanska ar inte lika fina), och vi hoppas att vi ska vara klara om ca 2 veckor med utsidan (forutom allt detaljarbete om kommer att ta langre och antagligen fa vanta till varen).







Ugglan i Izaks rum

Gjorde om fargerna i Uggle tavlan som jag gjorde for nagra veckor sen sa att den skulle passa i Izaks rum som gar i ljusblatt, rott och svart och vitt. Nu hanger den ovanfor hans "nya" (Olivers gamla) sang.

Jag - en hippiemamma?

Jag har kommit pa mig sjalv med att ha lite hippiemammatendenser. Jag tycker mest om att kopa traleksaker till mina barn, och det kan ju lata jattetrakigt men det finns faktiskt en massa fina och roliga saker att kopa. Och sjalvklart sa har vi aven en massa "vanliga" leksaker i plast, det gar ju inte att undvika. Jag har spanat in den har fina leksaken och funderar pa att kopa en till Izak i julklapp. Han alskar sma bilar, och den har ser ju jatterolig ut. 




Det har aven borjat saljas en massa miljovanliga leksaker och Sprig gor den har fina bilen som ar gjord av ateranvant plast och tra. Plasten innehaller inga gifter och allt dom gor ar batterifritt. Kika in och se vad dom har pa www.sprigtoys.com



Min nya ogonsten

Idag akte jag och hamtade min nya iMac. En ny dator hem till mitt eget lilla kontor, och en ny till kontoret pa tidningen dar jag jobbar. Det har precis oppnat en ny iMac affar i Fort Collins och vi lyckades deala en "bytes affar" med dom sa att dom annonserar gratis i tidningen i byte mot datorer. Sa nu svavar jag omkring pa mitt mac moln och hoppas att med ny dator kommer aven en dos av motivation. 



Igar kvall borjade vi bygga ihop vart skrivbord for att valkomna min nya dator och insag att jag har glomt att kopa en del av skrivbordet. Jag kopte det pa IKEA nar jag var dar i September, och det ar  ju en 6-timmars resa dit. Men jag tror nog att dom kan skicka den delen som fattas. Suck och ston, jag maste val erkanna att det ar lite typiskt mig....

Dille pa nummer

Hittade dom har fina pa rosemille.com och sag i en tidning hur dom hade hangt dom i fina snoren och anvant som julgransdekorationer. Sana kommer jag latt att ha hangandes i min julgran har i ar. 


Tankte kopa scrapbook nummer och sen mala sjalv i silver eller guld. Jag ar inne i en liten guldperiod just nu, tycker det ar valdigt fint i sma doser. Jag kopte det har fina &-tecknet pa Hobby Lobby forra veckan och stallde upp pa en av mina hyllor ovanfor datorn.



Utstallning

Anna fran Juniform har anordnat en utstallning som du kan lasa mer om pa hennes blogg juniform.blogspot.com. 


Tvekade forst om jag skulle vara med eftersom jag bor i USA, men det kan vara kul anda. Nagon annan som kanner sig manad att vara med?

Nu har aven jag identitetskris!!!

Gick till frissan igar for att farga och klippa topparna. Topparna. Gick dit for att klippa topparna och lite nya etapper. Kom hem med kort har. Hade ett svagt ogonblick dar hos frissan nar hon foreslog en lite kortare frisyr och tankte att det kan val vara kul med lite forandring, jag har sett likadan ut i aratals. Och nu sitter jag har med kort har......jag menar Katie-Holms-kort-har.

Kanner mig valdigt delad, saknar mitt har, men tanker att det vaxer ju ut igen. Det tar ju "bara" typ 2 ar eller sa. Om tva ar kan jag kanske satta upp det i tofs igen.

Titta hur kort det ar i nacken!!!!!



Min blogg har identitetskris

Om min blogg ser helt skum ut sa ar det bara for att jag forsoker lagga upp min egen header. Har aldrig hallt pa med sant har forr, sa vi far val se hur det gar.

Snart i mitt vardagsrum/matrum

En tidig och valdigt generos julklapp fran Farmor resulterade i den har soffan fran Z Gallery. En underbar, brun sametssoffa som jag har suktat efter lange. Mattan kopte jag fran overstock.com, och den kommer att ligga vid soffan. Nu maste jag hitta nagra snygga fatoljer som passar in...antagligen nat som gar i farg med det bla/turkosa i mattan.




Halloween

Efter en fartfylld Halloween och avklarad deadline pa jobbet sa har jag nu lite tid att uppdatera min blogg. Borjar med att lagga ut lite kort pa barnen i sina halloween drakter. Oliver var Bumbelbee the Transformer och Izak var en drake. Han ville dock inte ha pa sig mossan med drakhuvud, men han hade iaf sin drakdrakt med svans.


Oliver Transformer


l
Draken Izak



Oliver med bastisarna Ladanian & Kolby - Ironman och Luke Skywalker


Annars sa rullar det pa som vanligt har. Hosten har varit aldeles underbar! Det har varit mellan 15-20 grader varmt den senase veckan, det kanns inte alls som att det ar Oktober/November. Men det skulle bli lite kallare nasta vecka...

Det damp ner ett paket har till mig forra veckan. Tack snalla Towe for ditt bidrag till min tehylla, valdigt trevligt!!! Och valdigt gott var det ocksa. Jag visste val att det skulle lona sig att borja blogga :)







RSS 2.0