Inspirationen ar tillbaka

Lite iaf har jag markt. Hosten borjar smyga sig pa, och med hostmorkret dammar jag av min "hostmusik", och med hostmusiken verkar inpirationen komma. Sommaren kom och gick, och i samma stund som den kom sa forsvann all min inspiration. Det ar darfor det har varit lite tyst har pa bloggen. Vem bryr sig igentligen om mina sma inkop och design tankar.... sa har det kannts, men nu kanner jag att JAG bryr mig och det ar val det som ar huvudsaken? Sa jag fortsatter svamla om fina design detaljer, vart hus och andra designsaker.
Har ar en hostfavorit, aven om hosten inte riktigt ar har annu

Ride Your Bike

Gud vad jag shoppar, marker jag nu nar jag sitter har och skriver det har inlagget. Tur att det bara ar smasaker, en kokshandduk har och en gammal gryta dar. Senast igar kopte jag det har trycket fran Etsy (mitt nya ebay substitut) for att jag tyckte att den skulle passa in sa bra i mitt vardagsrum/matrum dar jag har lite oranga fargklickar lite har och var. Till saken hor att vi cyklar ratt mycket, OCH att jag tankte hanga upp lite "budord" huller om buller pa en av vaggarna. Min bacon tavla hanger aven dar. Sa har ser den nya tavlan ut.

Forsta Skoldagen

Sa kom skolstarten efter en lang och skon sommar. Familjen som sover till 9 maste nu stalla klockan pa 6:45 och cykla ivag hemmifran pakladda och matta klockan 7:45 for att vara pa Lab School vid 8:00. Oliver har borjat kindergarden och kommit in pa en skola som ligger pa Universitetet har. Det ar ett lotteri, sa vi hade tur som kom in. Skillnaden ar att det ar den enda skolan har dar dom lar sig spanska, det ar en blandad klass tillsammans med ettorna och dom borjar med att halla foredrag infor klassen 4 ggr om aret redan vid den har aldern. Det ska tydligen vara den basta skolan i Laramie, sa det kanns jattebra. Forsta dagen som var halvdag var lite pirrig, men allt gick bra.

Izak borjade pa Olivers gamla forskola lite smatt i somras och gar vidare dar. Igar var aven hans forsta "riktiga" dag dar med egen larare och klass. Forsta dagen utan Oliver dar som stod, men han ar en sjalvstandig och bekymmersfri liten person och klarade av forsta dagen galant.


Antligen min

Lyckades vinna den har auktionen pa Ebay igar, sa nu ar jag antligen lycklig agare av en Cathrineholm gryta. Har val inte tankt att den ska anvandas direkt, utan jag ville mest ha den sa att den kan sta i min kokshylla och se fin ut. Nu kan jag iaf sluta sukta efter en san, OCH jag var den anda som budade pa den sa jag fick kopa den for 55 kr!


Kokshanduk

Jag erkanner att jag ar en tont. Men jag blir sa glad av smasaker.... som den har fina kokshanduken som jag kope igar. Den ar sa fin! Underbar illustration och fina farger. Nu kan jag titta pa den och le lite for mig sjalv nar jag star och diskar. Det ni...


Klocka

Jag har sett dom har klockorna lite har och var under en tid nu. Forst tyckte jag att dom var jattefula, men nu har jag andrat mig och vill ha en sjalv. Den har fina svarta fanns pa Wal-Mart (av alla stallen) men jag ar jag for sent ute och tyvarr sa saljs dom inte dar langre. Man ska tydligen hoppa pa trenden nar den ar farsk. Jag far leta runt lite till, jag tyckte bara att Wal-Mart priset $15 kandes ratt OK jamfort med $250 pa andra hall. Jag letar vidare...




Alskade balkong

Nu ar var balkong klar. Min nya favoritplats har i huset. Jag har inte hunnit sitta dar sa mycket annu, men jag tror att det ar dar jag kommer att sitta och dricka te och lasa bocker pa sommarkvallarna. Vi maste skaffa lite utemobler forst bara, just nu har vi stallt ut taltstolarna..men dom funkar dom ocksa.




Nu kommer jag igang igen

Nu har min kamera kabel kommit och jag ska battra mig lite har pa bloggen, Jag har besok fran lillasyster, sa det har inte blivit sa mycket blogga av. Men nu kliar det lite i fingrarna, en massa saker ar pa G har, nya mojligheter vantar runt hornet och forvantan hanger i luften. Vi far se om det blir nagot av det.

Har kommer kort pa nyheter pa husfronten. Som sagt, det graa ar malat, men det ska fortfarande upp vitt runt knutarna vid taket. Vi har en som kommer in pa Sondagar och gor det, det ar tydligen nagot man ska ha lite erfarenhet med innan man ger sig pa, sa det gar langsamt.


Har ar den delen pa huset som ar klart, med det graa i kontrast med dom vita knutarna. Forst var jag lite orolig att det var for morkt, men nar det vita kom upp sa tycker jag att det ser battre ut. 
Har ser man aven balkongen som borjar bli klar pa baksidan.


Har ska knutarna runt det gra bli vita fortfarande....


Golvet pa verandan


Dorren och Svenska brevladan


RSS 2.0