Soffbord

Att det skulle vara sa svart att hitta soffbord! Jag har beslutsangest, det jag vet att jag vill ha ar en mork mobel, men det ar det anda just nu. Det har ar tlll vardagsrummet pa overvaningen, jag vet att ni inte vet hur det ser ut dar eftersom att jag inte har lagt upp nagra bilder annu, men det ar bara for att det ar langt ifran klart. Forsoker styra upp det rummet lite, och det ar faktiskt det anda rummet i huset som jag inte har haft nagon vision for. 

Vilket bord gillar ni bast?







Oliver

Har kommer Olivers skolkort som togs i November. Vi akte aven ner och tog kort pa killarna tillsammans i Fort Collins, dom korten har jag inga digitala filer av men dom ar pa vag via post till familjen. 



Har fullt upp just nu med jobb, jag har borjat jobba pa mitt nya projekt som gar till tryck iborjan av Feb, sa om det ar lite glest mellan inlaggen sa ar det bara darfor. 



Cathrineholm of Norway

Den har fina serien designades av Norska Grete Prytz Kittelsen for Cathrineholm pa 70-talet, och jag letar som en galning efter sana. Har hittat en del pa ebay, men jag har fatt for mig att jag har sett dom nagon annanstans. Kanske en reproduktion av orginalet i sana fall, men det gar utmarkt det med. Den kanns skrammande bekant, jag undrar om inte mormor hade nat liknande for manga ar sen.










Lykke Li

Varfor har ingen berattat for mig om Svenska Lykke Li? Jag har lyckats missa henne och blev upplyst av min AMERIKANSKA vanner om henne existens.  Hon ar ju hur bra som helst! Maste genast laddar ner en massa latar nu...



Kokshandduk

Maste bara visa den har fina kokshandduken som jag fick av min kompis Sarah igar. Visst ar den cool? Med faglar pa och allt, jag som gillar fagelmotiv just nu. 



Middag

Igar kvall, Fredag hade vi middag hemma hos oss. 8 vuxna och 7 barn senare sa sag vart hus ut som 2:a varldskriget, men det var inget som hindrade oss. En valdigt trevlig kvall men dom narmsta vannerna har och deras barn. 



 

Vad ska det bli av Izak?

I Mandags nar Randy hamtade Izak sa berattade Carol, hans froken att han under dagen hade stuckit ner handen i hennes troja och sagt "I like you boobies." Ska man skratta eller grata? Dom skrattade bara at det, han ar ju trots allt bara 2.5 ar. Dagen efter nar hon bytte bloja pa honom sa skrattar han och sager "spank my butt". Suck.... dom tycker att han ar jatterolig pa dagis och far sig ett gott skratt varje dag nar han klacker ur sig konstigheter...

Drama Queen

Kan val inte direkt pasta att jag gillar minimalistisk design. Eller jo, visst kan jag gora det i andras hem, men sjalv ar jag dragen till lite mer drama. Alskar monster och farger. Jag tycker det ar jattefint med vita hem, men sjalv skulle jag inte kunna lata bli att slanga ner en svart eller gron kudde i soffan och lagga in en stormonstrad matta. Hittade den har fina idag nar jag surfade runt lite och har svart att slappa taget om den. Den forsta skulle passa in ratt bra mittemot min bruna soffa istallet for tva fatoljer som jag forst hade tankt mig. Finns pa Urban Utfitters till det fortraffliga priset 575 dollar.


  

Hemska Manniskor..

finns det overallt, men nar det hander saker nara sa kanns det otackt. En liten flicka pa Izaks dagis har blivit omhandertagen pga misshandel i hemmet. Hon ar bara 1 ar gammal. Personalen pa dagis upptackte hur hon var helt blaslagen mellan midjan och knana, och att hon alltid hade mycket blamarken. Dom ringde och anmalde och polisen och sjukvardspersonal kom till dagis och undersokte henne. Antagligen sa ar det hennes mammas pojkvan som har gjort det och nu misstanker dom att hon aven har blivit utsatt for sexuella overgrepp. En liten ettarig flicka, fy vad hemskt!!! Hoppas att karma har sin tur med honom nar han sitter av sin tid fangelset.

Vem har min information?

Vi fick ett telefonsamtal haromdagen dar dom sa att det var ovanlig aktivitet pa vart kreditkort. Det var inga stora summor, bara pa "ovanliga" stallen. Bland annat reunion.com, nagon bantningsmedelssida och andra smasummor pa andra websidor. Och mycket riktigt sa har nagon fatt tag pa min information och anvant den. Dom har handlat for under $100 och nu ar ju kortet sparrat och vi behover inte betala nagot av det. Nu till det konstiga. Igar fick jag ett paket pa posten som inneholl 1000 visitkort med mitt namn pa. Sa har ser informationen ut...

Gunslinger 66

Cecilia Lindgren
Manager
var gamla adress

...och sa ett telefonnummer som gar til nagon aldre man har i omradet som inte hade nagon anknytning till allt det har. Visitkorten ar betalda med mitt kreditkort, sa nu undrar jag ju forstas vem som orkar satta sig ner och bestalla visitkort i mitt namn, och av vilken anledning. Helskumt....

Hoppas pa att inte fa nagra fler konstiga paket pa posten och att det har ar det sista vi hor fran den "mystiska informationstjuven".

RSS 2.0