Fina Saker

Min kara lillasyster visade mig en webbsida som heter asos.com. Dom har massor med fina saker, och billiga dessutom. Hittade den har vaskan som jag blev helt kar i!!!

image54

Sen har dom massor av andra fina saker. Den har klanningen ar ocksa jattefin, jag vet inte nar jag skulle ha den pa mig, och den skulle sakert inte passa pa mig, men fin ar den iaf

image55

Izak gar pa pottan

Det kan verka konstigt for folk som inte har barn, men nar man blir foralder sa tycker man att det ar helt OK att diskutera och prata om ens barns toalettvanor och framsteg vid middagsbordet eller over en kopp kaffe som att det vore nagot andra tycker ar jatteintressant. Sa ni far ursakta mig, men har kommer min historia:

Igar var vi hemma hos nagra kompisar och Izak kom springandes och hamtade mig. Han tog tag i min hand och ledde in mig pa toaletten och pekade pa toan och sa "potty", sa jag tog av honom blojan och lyfte upp honom pa toaletten....och sa satter han sig dar och kissar!!! Och idag sa sager han titt som tatt "pee mommy" och sa vill han ga in och prova. Jag blir sa stolt! Forlat Izak, men har kommer ett kort

image53

Fordelar med att jobba pa en musiktidning

Lite fordelar ska man val ha nar man jobbar pa en musiktidning? Jag har fatt "press credentials" att ga och se Mile High Music Festival i Juli, och det kommer jattemanga bra band dit och jag kommer fa sta langst fram och ta kort. Wohooo!

image52


I ovringt sa var jag och tittade pa dom dar stolarna igar, och killen som saljer dom sa att vi kan pruta ner priset lite. Jag blev faktiskt glatt overraskad nar jag sag dom, och Towe, du har ratt, dom ska helt klart vara svarta sag jag nu nar jag sag dom i verkligheten. Jag ska hamta dom pa Onsdag och sen far jag val borja jobba pa dom. Jag lagger upp kort sen nar dom e klara sa att ni far se hur dom blev.

Randy ar ivag pa en liten kayakresa och kommer hem ikvall. Jag, Jessica och Johan (svenskarna i Laramie) ska ha Yrroll kvall senare idag och kaka spaghetti och kottfarssas och dricka rodvin. Eller det blir inget vin for min del eftersom att jag har barnen och ska kora hem sen, men det ska bli kul att se Yrroll som jag inte har sett pa aratal.

Ha en bra Lordag!

Stolar

Jag ska aka och titta pa dom har begagnade stolarna till mitt koksbord.


image51

Dom maste ju forstas malas om och klas om, men jag tycker att det ar lite kul med sana projekt. Mitt matbord va ganska dyrt, sa nu tankte jag att jag skulle hitta lite billigare stolar, och nya stolar kostar ju ca $100 per stol och jag behover 6-8 stolar. Dom har kostar $120 for 6 stolar, plus kostnaden att fixa iordning, sa kanske $200. Antingen ska jag mala dom vita eller svarta.....vad tycker ni? Tyget maste vara morkt med tanke pa barnen men far garna vara monstrat. Usch, nu far jag beslutsangest!!! Vita eller svarta, svarta eller vita....bordet ar i ek och valdigt robust. Dom ju sta framfor den vita medaljongtapeten, det ska man val ocksa ha i atankte. Vad tror ni?

Snygga Soffor

Jag har hittat fina soffor. Dom forsta vill jag ha till nedervaningen, sa det ar inga soffar man ska sitta och titta pa TV i, utan dar man kan sitta och umgas nar man far besok...och dricka lite vin : )
Fast jag vill bara ha tva delar och blanda in en mork skinnsoffa (som har raka linjer om ni forstar vad jag menar), jag tycker inte att det ska bli for "matchigt" och gillar att blanda in udda delar.

image47image48
image49

Sen var jag pa Z Gallery i helgen, min favvor affar. Jag alskar att ga dar och dromma mig bort. Jag hittade dom har sofforna till overvaningen, tv rummet.....fast det blir nog inte dom, dom ar for dyra men jag lagger in en bild anda. Dom ar saaa skona!!! www.zgallery.com

image50

Vinterland

Det borjade snoa igar kvall, och imorse nar jag vaknade och tittade ut genom fonstret sa har det snoat MASSOR!!! Det ar verkligen jattefint ute....MEN, nu e det ju April och jag kan faktiskt vara utan sno. Men det har kommer ju att smalta bort fort, om tva dagar ar set sakert 16 grader vamt och sol. Aprilvader.

Towe och Anders var har igar over dagen och halsade pa. Det var jattekul att se dom, det var tva ar sen sist. Dom kom uppkorandes i en Hummer (det var val tur det med tanke pa vadret) och vi gick och tittade pa vart nya hus och sen at vi lunch pa cafet och akte och hamtade barnen. Dom hade med sig Marabou (mmmmm) och jag och barnen smallde i oss en hel chokladkaka pa en gang. Dom fick jattegulliga badbyxor fran Sverige ocksa.

Pa Lordag ska Debbie passa barnen och jag och Randy ska ner till Denver och ata middag med Towe och Anders och deras kompisar. Ska blir kul med en "kvall pa stan", vi kommer sova pa hotell den natten och sen hade jag tankt ringa Molly och Josh som precis har flyttat ner till Denver och se om dom vill motas och ata frukost nagonstans pa Sondagen.

Vet ni, jag e lite deppig for min NYA kamera har gatt sonder. Och gissa VEM som drog ner den i golvet...jag namner inga namn, men ni anar sakert. Sa nu e jag kameralos igen, fan va trist. Fast jag har 30 dagars garanti och tankte forsoka se om jag kan byta den, det gar nog. Men anda, det tar ju ett tag att fixa med allt det dar och det ar sa trakigt att inte ha nagra kort i bloggen.

Nu ska jag ga och ata frukost.

Nu har jag kopt lampor igen...

pa ebay. Dom har ska hanga i trappan och det var inte latt att hitta tva st. likadana, men dom har blir helt OK. Fast dom ser lite ut som tva brost, erkann???

image46

Nu e jag helt klar med lampor till huset och jag e helt nojd med tanke pa utbudet. Idag jobbar Randy pa trappan, sa jag ska ta nagra kort senare idag och lagga upp. Nu ska jag ivag med barnen till frissan...

trappan..

har jag inga kort pa annu, men nar man kommer ner for tappan sa ser det ut sa har, och pa den har vaggen ska vi ha den dar koppar medaljongsatapeten som jag visade i ett tidigare inlagg. Och badrummet som ligger precis dar kommer att se ut sahar...

image43

image44

kopparmedaljongtapeten ska sitta pa den har vaggen...

image45

Barnens rummen

Har kommer kort pa killarnnas rum. Olivers ar det grona, for det ar hans favoritfarg. Izak har fatt blatt, Oliver och jag valde at honom. Ok, borjar med Olivers.

image34



Deras rum ar precis likadana, bara specelvanda. Har ar Izaks:



Vi maste fixa med farg pa nagra stallen  som ni ser pa flera stallen pa overvaningen.

Jag forsoker bestamma vad jag ska ha for farger i deras rum, j
ag tar garna emot tips!!! Izak hade jag nog tankt blatt, brunt och vitt, men nu har jag bestallt den dar lilla fatoljen, och det fick bli klarrott for den orangeaktiga som jag hade tankt kunde man bara fa namnet i blatt...det lat inte snyggt tyckte jag, sa han far en rod stol med vit text. Jag var saaaa sugen pa att kopa den vita stolen med bla text, men jag tog mitt fornuft till fanga....
I Olivers rum ar det ju gront, sa jag vill ha tva farger till. Rott kanske skulle vara snyggt dar inne??? Som sagt, kom garna med forslag!!!

Anywhere Chair till Izak

Den har lilla fatoljen ska jag kopa till Izak nar han fyller 2 hade jag tankt. En kompis till oss har en san, och Izak alskar den. Den finns i en massa farger, men jag hade tankt den har urtvattade roda fargen. Den finns i blatt ocksa, men han har redan sa mycket blatt i sitt rum och den vita verkar valdigt opraktisk. Sen fanns det med en massa prickar och andra saker, men dom var inte sa snygga. Vad fort tiden gar, han blir 2 den 4 Maj!

image32

image33

Ovenvaningen

Har kommer en massa bilder fran overvaningen. Borjar med vardagsrummet precis nar man kommer upp fran trappan...

image21

vardagrummet igen, annan vinkel...


image22

Ingang till alla sovrum, fran vanster: Vart ,Olivers, Izaks....


image23

Dorren ska leda ut till en altan som vi ska bygga, just nu sa ar det bara en dorr rakt ut i luften....

image24

Och sen har vi vart sovrum:



Badrum:



Kan tillagga att jag ska ha ett blekt turkost glasmosaik i duschen och en glasdorr. Nu maste jag aka ivag pa gympa med Oliver, jag lagger upp bilder pa killarnas rum nar jag kommer hem igen.




Undervaningen...

borjar nu likna nat. Vi har fatt up puts pa vaggarna, den ar vit och har sma, sma stenar i sig som glanser till i solen och ger en parleffekt. Jag har aven fatt min kamera, sa jag har tagit massa kort pa huset nu som jag kan lagga upp. Listerna ar inte uppe annu, men dom kommer att laseras espressobruna som en kontrast till de vita vaggarna och golvet ska slipas och bli samma morka bruna farg. Ni kan aven se vart den vita medaljongtapeten ska sitta, det ar den vaggen som inte har nagon puts. Har kommer lite biler...

Rummen kommer att bli kontor och gastrum....och det stora rummet matrum och framre delen ska bli "formal livingroom", med soffor och fatoljer dar man kan sitta och snacka och umgas.

image17

Har kommer matbordet att sta....

image18

Och fondvaggen...

image19

Ingang till gastrummet...

image20

RSS 2.0