Izak pa hal is

Nar storebror spelar hockey blir man ju sjalv lite sugen pa att ge sig ut pa isen. Izak har lart sig att aka skridskor, sakta men sakert (?) tar han sig nu fram helt sjalv pa sina sma skridskor. Oliver skymtas aven i en halv sekund langst bort pa isen i gron munkjacka och svart hockeyhjalm. Och tydligen star jag valdigt mycket i vagen tycker Izak...

Oliver 6

I Onsdags blev Oliver 6 ar. Jag tycker att han har varit 6 ett par manader redan, men nu ar det officiellt. Han har fatt en massa uppmarksamhet och presenter och igar hade vi hans kompiskalas. 12 killar kom till skridskorinken och akte omkring som galningar, 6 av dom inkl Oliver spelar hockey sa dom ar ju nastan som sma proffs dar ute pa isen. Pysslig som jag ar ibland var jag ju tvungen att gora hockey t-shirts till alla som kom vilket blev valdigt uppskattat. Dom var sa sota i sina matchande t-shirts....och latta att halla reda pa pa isen!

Julklapps ide

Tyckte att det har var en sa bra ide. Jag tillhor den dar "trakiga" gruppen som inte tycker att mina barn behover for manga leksaker. Dom har en massa redan, och en hel del som aldrig leks med. Det gar ingen nod pa dom och Oliver leker inte sa mycket med leksaker langre. Iden gar ut pa att varje jul koper man 4 paket till barnen. En sak dom vill ha, en sak de behover, en sak kla sig i, och en sak att lasa. Och det behover inte vara "trakigt", tror att dom skulle uppskatta det. For sent det har aret, men nagot att tanka pa nasta jul kanske.


Julpyssel

Gud vad tiden gar fort, det ar redan December och det kanns som att det ar saker pa G hela tiden. Jag har hunnit julpussla lite hemma iaf, det blir ingen julgran eftersom att vi aker till Florida over jul men lite dekorationer har jag fatt upp anda. Det ar ju sa mysigt med julen!!!

RSS 2.0