Skateboard

Jag hittade videosnutten jag tog for nagra veckor sen pa Oliver nar han aker skateboard. Nu kan han aka ner for rampen och anda bort pa trottoaren. Och ja, jag vet.....dalig foralder som inte har satt hjalm pa sitt barn, men det var bara den har gangen, jag lovar! :)



Nu ska vi se...

..hur mycket man kan fa gjort pa nagra dagar nar barnen inte ar har. Dom ar i Iowa over helgen pa Grandma Debbie och Grandpa Rick. Vi har dragit igang "Projekt fixa tomten" och har fatt ett stipendium beviljat som vi ansokte. Det gar ut pa att man ska plantera vaxter som tal torka och inte behover vattnas ofta, och att man ska forfina omradet framfor huset for allmanheten. Jag vet inte om det blir klart idag eftersom att det ar Sondag och vi behover mer material, men jag lagger upp lite "fore" bilder iaf, och i varsta fall far vi vanta tills pa Tisdag innan vi far tag pa det sista som vi behover eftersom att Mandag ar en rod dag har. Och som varje ar vid Memorial Day Weekend sa ar det daligt vader....det slar aldrig fel! Det kan vara 25 grader varmt och sol hela veckan, men sa kommer Memorial day weekend, och sa blir det kallt och regnar.

Som ni ser ar huset NASTAN klart pa utsidan ocksa. Det ska fyllas i skruvhal i listena och malas over, "fiskfjallen", dorrarna och grunden ska malas gra och listerna vid taket och verandan ska fixas. Men det borjar narma sig!







En videosnutt

Menignen var att jag skulle lagga upp tva snuttar, men du finns den pa Oliver inte kvar pa min kamera. Vi far ta ny nar han kommer hem fran skolan, han har namligen bett mig lagga upp en film pa honom nar han aker skateboard sa att alla hemma i Sverige far se. Ni far sa Izak sa lange....med det busiga skrattet



Helgen i bilder

I helgen akte vi ivag till Lander, ca 3 timmar fran Laramie och halsade pa familjen Nagy. Pa Lordagen akte vi ivag till en park pa formiddagen och sen akte vi upp i bergen pa en vandringstur upp till The Sinks Fall med Oliver och Camryn i taten. T.o.m Izak gick helt sjalv NASTAN hela vagen upp.  Val uppe vid vattenfallet lag det fortfarande sno kvar pa vissa stallen.

Dagen avslutades med barnvakt och pizza for barnen medans vi at en jattegod middag pa Cowfish, och pa Sondagen satt vi mest och degade pa tomten och njot av varsolen. Har kommer nagra bilder...



Oliver, Camryn, Madison och Izak


Oliver och Camryn


Jag och Oliver...det har ar hans nya pose som han gor pa alla bilder, sa jag var tvungen att hanga pa. Fast jag gjorde ju saklart fel ser jag nu.


Sinks Fall

Grattis Izak

Det ar en mycket nojd Izak som slukar upp all uppmarksamhet som ar riktad pa honom idag. Frukost pa sangen med en massa paket och en dag hemma fran dagis sa att man kan utforska och leka med alla nya leksaker. Bilder fran gardagens kalas kommer lite senare idag, har ar en nyklackt Izak for exakt 3 ar sen.



RSS 2.0