Stress

..sa har pa Lordagsmorgonen. Jag och Randy ska ivag pa en liten "rafting Wedding Trip" for att fira vara kompisar som har gift sig. Det ar deras brollopsmottagning, och vi ska forsranna Weswater i tva dagar med overnattning vid floden.Kul, men det ar langt att aka och jag har ingen lust lamna bort barnen da jag aven aker ivag till IKEA med min Svenska kompis Jessica nasta vecka pa Onsdagen i tre dagar. Berattar mer om det i ett senare inlagg. Sa nu haller jag pa och stressar ihjal mig for att fa allt att funka sa att vi kan komma ivag. Vi slipper tanka pa mat vilket ar jatteskont, vi behover bara packa med oss klader och talt etc. Jag ska ta med mig kameran sa jag kan lagga upp nagra kort fran resan nar jag kommer tillbaka. Nu ska jag stressa vidre....ha en bra helg!

Camping

I helgen akte vi upp och campade vid Happy Jack. Det ar bara 10 minuter fran Laramie, alltid bra om man rakar glomma nagot (eller behover mer ol). Vi akte upp pa fredag och kom tillbaka pa Sondagen och helgen bestod av mountain biking, grillning, natur promenader med barnen, marshmellowgrillning, sitta och snacka skit framfor brasan med mera, med mera. 









Avsked

Sitter pa jobbet och bloggar lite idag. Vi har fortfarande inget internet hemma, sa det blir inte sa mycket bloggandes. 

Augusti manad har varit avskedens manad. Forst flyttade Wendy med sina sma, sen avslojade Matt och Tanna och barnen att dom ska flytta i slutet av Augusti, och vara gamla kompisar Pete och Maija i Fort Collins flyttar till Ecuador for att driva en bar pa stranden och vet inte hur lange dom ska stanna. Det kanns jattetrist att alla forsvinner, speciellt Matt och Tanna som vi umgas sa mycket med och som anordnar manga festligheter har. 



Tanna, jag och Chandra
Tjejkvall ute i fredags, Tannas sista dag pa jobbet innan dom flyttar.




Nicole och Maija fran i Lordags, Pete och Maijas avskedsfest.




Slanger aven upp ett kort pa Oliver och Izak, uppkladda for att vara ring barare i Jeskas (ja, hon stavar det sa) och Jeremiahs brollop, 8:e Augusti. Dom var hur sota som helt, och nar dom kom in i rummet och bar fram ringarna hordes ett gemensamt "aaahhhhh" fran alla i rummet. Nu ska jag val jobba vidare lite tror jag....

Jag ar egen!

Nu har jag antligen fatt andan ur vagnen och startat eget. Creaform heter foretaget, och just nu gor jag ju bara kontrakt arbete for Scene Magazine, men tanken ar att utoka nu. Jag har en plan som jag ruvar pa, men jag berattar mer om det nar jag borjar bli "klar" med det projektet. 









Ett hus blir ett hem

Nu har vi antligen flyttat in! Som jag har langtat....och nar vi val har flyttat in sa kanns allt lite jobbigt. Allt ligger huller om buller, det ar byggdamm overallt, vi har ingen TV och inget internet.

Va otacksam jag later...men jag vet att om nagon vecka sa blir nog allt battre. Jag har sa svart for nar det ar stokigt omkring mig, jag blir grinig och det kanner ju barnen av direkt sa da blir dom griniga och brakar och gnaller. Det har blivit sena kvallar och vi har haft massor av folk som kommit forbi for att titta pa huset och nu kanner jag att jag behover lite lugn och ro och tid for mig sjalv och min familj pa kvallarna. 

Jag hoppas att vi far internet nasta vecka, jag kanner mig helt bortkopplad fran varlden utan mitt kara internet!!! Sa om jag inte bloggar pa ett tag ar det bara darfor. Nu ska jag flytta ut det sista ur vart gamla hus och stada, och sen tillbaka och packa upp i det nya huset om jag hinner det innan det ar dax att hamta barnen.

RSS 2.0