Poker Run 2009

Nu ar vi hemma efter en av arets roligaste event, Poker Run, som gar ut pa att aka skidor och spela poker....typ. Man borjar nere i en liten by, Centennial vid 10-11 tiden och sa aker man upp till ett skidspar dar man tar sig nedfor. Det ar tva stopp pa vagen dar  man far dra kort, och nar man val kommer ner till byn igen sa ska man stanna pa tre olika barer och dra dom sista tre korten. Den som far bast respektive samst hand vinner. Detta blandat med en massa ol, mat och musik saklart. 


Nere i Centennial, vantar pa skjuts upp...



Jag far hjalp med att vaxa skidorna langs sparet...



Vid andra stoppet bjuds det pa korv med brod och ol vid brasan. Megan brevid mig vann "best costume"

Orla Kiely

Jag lyckades fa tag i den har fina burken pa Target forra vackan. Orla Kiely har designat den for Target. Target brukar projektanstalla kanda designers och kora deras "Affordable design by....". Det ar ju lite extra kul nar det ar nagon som man gillar. Kolla in hennes fina saker pa hennes websida, www.orlakiely.com





Pa Vaggen

Idag pa formiddagen satte jag igang med ett projekt jag har tankt gora hur lange som helst nu. Och nar jag val satte igang sa gick det jattesnabbt, och vips, sa var dom klara, inramade och sitter nu uppe pa vaggen. Oliver till vanster och Izak till hoger, pa vaggen mellan dorrarna till deras rum.



Hockeymatch

Hela helgen har bestatt av hockey for oss. Pa Lordagen spelade Oliver 4 matcher, tva pa morgonen i Cheyenne (45 min fran dar vi bor) vartefter vi akte tillbaka till Laramie for att ga pa Olivers bastis fodelsedagskalas pa badhuset. Sen akte vi tillbaka till Cheyenne och spelade tva matcher till. Behover jag saga att han somnade som en stock pa vagen hem efter det? Sondagen spelade han en match till pa formiddagen och Oliver gjorde sitt forsta matchmal. Superkul! Har kommer ett litet klipp fran lordagsmatchen. Oliver ar nummer 65, svart troja med vit hjalm (och det ar inte jag som hejar pa och skriker, det ar Grandma...)



Matta

Idag kom var matta. Det ar alltid lika kul nar saker dyker upp utanfor ens dorr. Jag ar sjalv lite forvanad over mitt val av matta, den gar inte alls i "mina" farger och det tog ett tag innan jag bestammde mig for den, men nu ar jag glad att jag valde den. Det behovdes en liten fargklick  i vardagsrummet pa overvangen, det var valdigt brunt dar. Nu blev det genast lite mer 70-talskansla med brunt och orange :)





Slappdag

Igar skickade jag ivag kupongsprojektet till tryckeriet, sa idag tankte jag bara ta det lite lungt och slappa. Har Izak hemma just nu, vi ska aka och klippa honom och sen utratta lite arenden innan han gar till dagis idag. Sen har jag lovat Oliver att jag ska hamta honom och hans bastis Ladanian pa lunchen och aka till Burger King. Ladanian fyller ar idag, sa vi tankte att det kunde vara lite kul. I vanliga fall tar vi med lunchlada eftersom att hans skola inte har nagot kok, sa alla tar med sig lunch.

Efter det ska jag jobba lite pa en logga och forhoppningsvis fa den klar, tvatta och vika tvatt, aka och handla mm mm. Jag har haft tva deadline nu inom en vecka, sa da halkar man efter lite pa hemmafronten. 

Lagger upp lite fina saker jag hittade pa Dwell Studio. Fina bokstod igen, och en jattefin liten kinomo klanning fran Isak...(jag vet, jag har ju ingen liten tjej har hemma, men den har va sa fin att jag inte kan lata bli)







Nyheter

Antligen har det hant nat har hemma pa inredningsfronten. Ett litet steg narmare "klar" och det kanns skont. Efter att ha haft halvmoblerat ett tag sa vanjer man sig vid det och tanker inte sa mycket pa det, men nu i helgen tog vi oss i kragen och har shoppat loss lite. Tacka vet jag Target som  hade en "Home Design Event" och 30% rea i helgen. Har kommer lite bilder pa nyheterna. En matta till overvaningen och ett till soffbord (det blev trakbord nr 3, tack vare Tina som papekade att det kan vara jobbigt att inte ha plats for fotterna under bordet....sa sant) ar pa vag via post, kort kommer sa snart dom ar har. 


Soffbank i badrummet


Oj...prislappen sitter visst kvar. *springer genast och klipper bort*


Overvaningen. Soffbordet och mattan ar pa vag...


Nedervaningen....


Ett vaggskap jag kopte pa loppis, malade vitt och satte pa nya handtag. Nu ska det bara upp pa vaggen ocksa...och skrapas bort lite farg pa glaset sag jag precis





RSS 2.0