Veckans favoritlat

Har ju en ny favvo varje vecka, och veckans favvo kommer har.

Baby 2010

Har lange tankt pa detta "problem". I alla pekbocker for sma barn sa ar alla bilder fran stenaldern. Det ar en bild pa en TV som ar som en kub med antenn pa toppen, det ar en bild pa en gramofonskiva, en bild pa en telefon fran 70-talet.... ni forstar vad jag menar va?
Tyckte det vore roligt att gora en planch som reflekterar dagens samhalle och teknik. Ipod, flatscreen, internet, mobil, sant som vara barn ser dagligen. Kanske ar den lite opedagogisk, men lite humor maste man faktiskt ha...aven nar man har barn. Och kommer ni pa nat bra under Z sa hojta till!

Cafe Make-over

Nu ar det 6 ar sen vi oppnade cafet, och det ar dax for en make-over. Vi ska mala om och fixa till lite, det behovs verkligen. Sa har har jag tankt...
Dom har fargerna hade jag tankt mala i. Det ar val ingen overraskning att brunt och gront ar mina favoritfarger?
Sen har vi alltid problem med vad vi ska hanga pa vaggarna. Vi har ofta konstutstallningar, men det ar ofta valdigt tomt pa vaggarna OCH det ar ratt dryt att kopa konst, sa jag har funderat pa att kopa gamla ramar pa loppis i olika storlekar och former och mala dom vita och hanga upp pa en av vaggarna, jag tror mot den grona fargen for att dampa ner den lite. Vad tror ni?

RSS 2.0