Nytt ar, 2009


Vi avslutar aret med en lugn kvall hemma hos Randys mamma. Jag har blivit lite dalig pa att fira nyar  dom senaste aren, helst skulle jag slanga pa mig en festblasa och ga pa nyarsbal, men nyar liksom smyger sig pa efter allt julstress och helt plotsligt star man har utan planer. NASTA ar kanske....

Kan sammanfatta 2008 som ett ratt bra ar. Hann med att resa hem en kort svang och halsa pa familjen, aka till Paris och se Madonna med vanner, fick en massa saker gjort pa huset som nu nastan ar klart. Startade eget foretag, samlade pa mig en massa information och inspiration. Jag borjade blogga,fick besok fran Sveriga av Pappa och Pia och Towe och Anders. Vi flyttade in i nya huset, besokte IKEA i Salt Lake City tva ganger, jag klippte av mig allt har och trivs faktiskt i det nu...

2009 ska jag vidareutveckla mitt foretag, jag paborjar ett nytt projektjobb i Feb. som pagar varannan manad. Jag och barnen ska forsoka att komma hem i sommar och stanna i 4-6 veckor och lillasyster Michelle kommer hit en svang i sommar. Vi ska jobba vidare pa huset, mobler ska kopas, tavlor ska hangas, saker ska organiseras....
Jag maste aven samla nya krafter nar det galler barnen. Kanner att jag har latit Izak ta over lite pa senaste tiden, han tror att det ar han som styr och staller har hemma : ) Oliver borjar Kindergarden till hosten (motsvarighet 6-ars gruppen kan jag tanka mig), och Izak flyttar over till Olivers preschool om han ar torr da, vilken han borde vara.

Med det sagt sa uteblir ett nyarslofte for 2009, det kanns som att man standing har en massa saker pa sin "att gora" lista anda. Gott nytt ar pa alla er, vi hors nasta ar.

Kuddar

Jag haller pa och letar kuddar till min soffa och ar fortjust i fagelmotiv. Sa varfor inte en kudde med fagelmotiv pa? Sa har fint kan det bli da.





Jag ar aven pa jakt efter 2 fatoljer och sag dom har underbara fran Anthropology. Inget jag ska kopa, men hur coola ar inte dom har?

 


Julpyssel

Idag har jag fatt sa mycket gjort att jag kan ga och lagga mig med gott samvete. Vi har varit och akt langfarsskidor med barnen. Izak orkade med ett tag, sen fick han aka bakom i sin vagn. Oliver kampade pa och var helt overlycklig dar uppe. Han alskar att aka. Han vill mest aka utfor, och klattrar garna upp for en backe igen sa att han kan fa aka ner i den igen...och igen...och igen. Det ar nog dax for riktig utforsakning. Hade inte med mig kameran idag, sa har ar nagra bilder fran forra veckan nar jag och Randy akte upp.




Nar vi kom hem igen sa satte jag pa julmusik, kokade knack och gjorde hemlagad glogg (som blev jattestark! Jag far nog spa ut den innan den serveras) Jag juldekorerade aven lite till, fixade vart trasiga pepparkashus, stadade, hangde upp nagra saker i Olivers rum och organiserade vart skafferi. Under tiden sprang Izak omkring har utan bloja och kissade pa pottan tre ganger. Nu hoppas jag att det haller i sig och att han kan bli torr inom kort. 

 



Spargris

Fragar man Izak vad han onskar sig i julkpapp sager han "I want a piggy bank for Christmas". Sa han maste saklart fa en. Oliver har tagit pa sig rollen att kopa en i julkapp at honom, och jag tyckte den har var sa fin. Den finns i rott och blatt, sa det blir perkekt i hans rum som gar i dom fargerna. 



Izak

Sa har knapp kan man se ut pa nastan varje kort om man heter Izak och ar 2 1/2 ar.

Pa Fredag far vi antligen var egen internetuppkoppling. Jag har varit lite dalig pa att uppdatera har pa senaste, men det ar bara pga att internet har brakat...



5 ar

I Tisdags fyllde Oliver 5 ar. Efter en fartfylld dag med manga presenter, munkar och favoritmat (ost, broccoli och skinkpaj) somnade han som en nojd 5-aring och langtar redan efter nasta December da han fyller 6. Sjalv kan jag knappt fatta att jag har en sa stor kille har hemma, redan 5! Det ar som dom sager, det gar sa fort och snart ar han tonaring, kor bil och har flickvan.


(izak ser ut sa har pa varje kort just nu....haha, tankte gora ett collage som bevis)


Liten Hockeyspelare

Igar spelade Oliver och hans lag "Mini-Mites" sin forsta hockeymatch. Det ar sa otroligt gulligt och jag kan inte fatta hur dom dar sma haller reda pa alla armar, ben, klubbor och skydd. Dom ar jatteduktiga! Det har ar andra sesongen som Oliver spelar hockey och han ar ratt snitsig nu. Han kan nog aka skridskor battre an mig....inte for att det sager sa mycket. 



Paron

Jag gillar paronmotiv. Varfor vet jag inte, kanske for att det ar lite som en barbapappafrukt : ) Sa nu har jag gjort ett paronmotiv, och ska fortsatta gora nagra andra fruktstilleben.
© Cia Lindgren

Ett, tva, tre, pa det fjarde ska det ske...

Tar mig i kragen lite och fortsatter pa att "utveckla" mitt foretag. Haller pa och planerar en websida och det kanns som att svalja en elefant, det ar mycket nytt att ta in. Men det ar en bra erfarenhet och jag har ett foretag som hjalper mig att lagga upp sidan nar den ar klar sa att jag kan lara mig processen och dom i framtiden kan anvanda mig som freelance designer. Sa det ar bara satta tanderna i den utmaningen, det ar nog inte speciellt komplicerat, det bara kanns sa precis innan man fatt grepp om det.

Jag har iaf gjort klart min logga och mina visitkort. Loggan fick bli ett element ni sakert kanner igen och som jag har anvant i alla mina illustrtionen hittils som ett kanneteckan. Det kanndes ratt och fick bli min logga. Websidan kommer antagligen fa bli creaformdesign.com, da creaform.com ar taget. Tycker ni att det ar for langt? 





Att stalla i barnens bokhylla

Dom har underbara bokstoden hittade jag igar och ar lite sugen pa att kopa en till Izaks rum. Dom var dock ratt dyra, sa vi far se...kanner jag mig rik en dag sa kanske jag slar till : )



Dom ar gjorda i lader och uppstoppade i "iron filling" star det i beskrivningen....sa jarn i nagon form alltsa. Dom vager iaf bly....

Dagens Tips

Jag sitter mycket framfor datorn och jobbar och tankte tipsa alla er andra i samma situation om en jattebra websida, pandora.com. Det ar en radiostation dar man skriver in namnet pa sin favoritartist och sa letar den fram liknande artister och musik och spelar upp. Perfekt nar man har trottnat pa sin iTunes playlist. Sjalv skrev jag in Sia och hittade en massa nya artister.....just my cup of tea!




Vernissage hos Juniform

Idag ar det vernissage hos Juniform. 53 bidrag finns med och alla ar jattefina sa ga in och kika, www.juniform.blogspot.com



RSS 2.0