Softa

...det ar vad jag ska gora nu i nagra dagar. Jag sitter och vantar pa att jobbfilerna ska ftp:a klart, och sen ar jag klar for den har manaden. Jag har varit dalig pa att uppdatera har pa sista tiden, men jag ska bli battre nu. Jag hade bara sa mycket att gora efter att jag kom hem fran min lilla resa. Vi hade det jattebra, Madonna var toppen och det var jattekul att traffa alla hemma. Onskar att man hade haft lite mer tid, men jag fick iaf komma hem en kortis.

Under tiden jag var borta sa slutade Izak med napp. Bussen som jag jobbade pa blev klar och rullar omkring har pa gatorna i Fort Collins. Vi har fatt upp tapet i vardagsrummet/matrummet pa nedervaningen och alla lister ar uppsatta och klara, jag lagger upp kort imorgon. Vi har aven fatt lov att "lana" var grannes  tradlosa internet i byte mot kaffe pa vart cafe tills vi far vart eget bredband, sa nu ar jag inte lika bortkopplad fran varlden langre. 

Lagger upp nagra kort fran dom klara delarna i huset. Inget nytt, men lite mer klart.

















Pa vag

Ska snart kora ner till Denver och overlamna filerna och flyga ivag till mitt forsta stopp, Chicago. Min dator ar hos "doktorn"....sa jag hoppas att jag hinner slutfora den sista filen. 3 av 4 ar klara, och den 4e ar ocksa klar, men Illustrator later mig inte spara den. Hmmm...det MASTE bli fixat innan jag aker. Om jag kan sa ska jag forsoka blogga lite fran flygplatsen, och forhoppningsvis sa ar allt klart da. Jag laaaangtar tills det har projektet ar OVER!!!

En dag kvar...

sen sticker jag! Jag har saklart massor att gora idag, och en av mina stora fasor e bussen. Mina filer ar hur stora som helst och min dator kraschar heeela tiden nar jag importerar bilder. Hoppas bara allt fixar sig, jag ska kora ner till tryckeriet imorgon innan jag aker till flygplatsen. Pratar just med min expert kompis Towe pa messenger, sa hon haller pa och ger mig lite tips. TACK TOWE!!!

Ska bli skont att komma hem och kul att traffa alla aven om jag bara ar dar i nagra dagar. Jag langtar efter att aka in till stan och bara ga och strosa och fika en hel dag med Michelle. Och det ska bli jattekul att se Malins lilla restaurangdel hos pappa. Och se alla hostlov i fina frager, har blir dom mest gula.

Annars har jag haft fullt upp som ni vet, men igar fick vi iaf tid till att bygga ihop mitt badrumsskap fran IKEA. Det blev jattefint, det ser ut som att skapet var gjort for att sta dar.  Bilder kommer snart....nar jag far lite tid att andas.

Nu ska jag jobba vidare och se till att fa alla filer redo. Sen hoppas jag kunna uppdatera fran min resa...

"Stackars mig" inlagg

Inte for att klaga och jag vet att manga har det varre, men allt kanns lite val stressigt just nu. Jag ar stressad for att jag maste paborja tidningsdesignen och borja ringa runt en massa innan jag aker till Stockholm och Paris, fotbollstraning idag, aka ner till Fort Collins imorgon och designa klart bussen och vara tillbaka har till 17:30 till ett foraldrarmote dar jag aven ska ta med mig kaffe till 75 personer. Tank om jag inte hinner tillbaka i tid?  Barnen far tydligen inte folja med, sa da maste man skaffa barnvakt. Just det, namnde jag att Randy ar bortrest ocksa och kommer hem imorgon kvall, sa han kan inte hjalpa till med barnen, kaffe och foraldrarmoten? Jag haller aven pa att satta upp gardiner och gardingstanger i hela huset och det var svarare an jag trodde. Sy upp gardinerna ska jag gora ocksa. Jag lyckades saklart borra nagra fula hal i vaggen som maste repareras nu och var snickare suckade och tittade lite surt pa mig nar han sag det. Oj da...

Sa, nu har jag klagat fardigt. Allt kanns nog battre pa Torsdag nar bussen forhoppningsvis ar avklarad, Randy ar hemma, gardinerna sitter uppe, kaffet ar serverat och man kan ta nya tag och tackla nya uppgifter....

Prestationsångest

Jag har fatt i uppdrag att designa ett vinylomslag till en buss. Det ar till tva tattuering stallen i Fort Collins, och det ska vara deras PR buss. Jag har aldrig designat nagot liknande och forsoker att inte tanka pa storleken, utan mer som en platt design pa papper men jag kanner mig lite nervos for att vara helt arlig. Deadline ar Onsdag och det gor ju inte saken battre, men jag far helt enkelt gora mitt basta och hoppas pa att det duger. Om det blir bra sa ska det bli jattekul att se det fardiga resultatet och nagot som jag kan anvanda i min portfolio i framtiden. Jag lagger in ett kort som ett exempel pa vad jag ska gora....



Salt Lake City

Nu sitter vi har i vart Hotellrum efter en laaaang shoppingdag pa IKEA. Jag har kopt skrivbord, hyllor, gardinstanger, gardiner, skap till badrummet...mm, mm, mm. Ni vet hur det brukar bli nar man gar pa IKEA. Jessicas mini van ar iaf full med saker, och det ska bli kul att komma hem och satta upp allt. Mest nojd ar jag nog med mitt badrumskap...som inte alls ar ett badrumsskap men det passade perfekt in i mitt badrum sa jag kopte det iaf. Sa har ser det ut och ska anvandas till att forvara handdukar och en massa andra saker. Tankte stalla in korgar eftersom att det ar glasdorrar sa att det inte ser sa rorigt ut.

 
Efter IKEA sa akte vi in till Salt Lake City och gick pa en jattemysig Italiensk restaurang. Tillbaka pa hotellet sa gick vi upp i baren och tog en ol och det var verkligen intressant. Det kandes som att vi hade kommit in pa en Alandsbat, vi drack upp var ol snabbt och nu ligger jag har med min dator och ska snart sova. Salt Lake City var ocksa lite markligt. Fint, men det bor jattemanga mormoner har och stan ar lite som en spokstad. Det ar jattelite folk ute pa stan vilket kanns konstigt nar man gar omkrin

Min kamera ar trasig igen, sa jag har inte kort fran helgen som jag lovade. Ar ni forvanade? Det ar inte jag, den lyckades fa lite vatten pa sig nar forra helgen nar vi forsrannde pa Coloradofloden. Jattetrist!!! Vi hade det iaf jattebra och jag ar glad att jag akte.....nu galler det bara att lyckas hitta en kamera innan jag aker hem och till Paris. Nu ska jag sova, god natt.

RSS 2.0