Fina lampor

Jag maste nog alska lampor och jag hittar massor med fina lampor just nu. Dom har kommer fran Pottery Barn, och dom har aven dom dar fina metallstolarna som jag vill ha.Eller hade rattare sagt, dom har tydligen precis slutat salja dom...typiskt va? Men visst ar dom fina, passar perfekt till dom har lamporna ocksa...




Provar igen

Hoppas att den syns nu...



Tattueringsbuss

Har ar korten pa bussen som jag designade innan jag akte ivag pa min resa hem och till Paris....sager bara varning: leopardmonster och chockrosa...

Superbra lat...


Grasligt Harligt

Igar kom det ett lass med gras hem till oss, och pa bara nagra timmar sa var hela var tomt tack med tjockt, mjukt gras. Fran att ha varit tackt med finkornigt, svart jord som drogs in i huset varje gang nagon oppnade dorren, till ett gront hav av gras pa en dag, det kanns verkligen underbart. "Instant gradification" - det ar verkligen nat for mig som ar sa otalig och vill se resultat pa en gang. Nu maste vi vattna som bara den, 3 ggr om dagen ska det vattnas har pa baksidan. Men det ar det vart. 

Letade upp nagra kort som jag tog for ett tag sen pa var baksida. Nu ar alla skjul borta och he lt plotsligt har vi en tomt...



Sa har sag det ut fore....viken rora. Det fanns aven ett trapphus upp till overvaningen som vi redan hade rivit bort nar jag tog det har kortet.



En bit pa vag...



Nastan klart...



Gladast var nog gamlingen Rigby. Han lag och gosade i graset hela dagen.

Pyssel dag

Imorse hann vi inte mer an att komma till Olivers skola forran han blev hemskickad med diagnosen Pink Eye. Tydligen hade dom 6 andra barn i skolan med Pink Eye (tror att det ar samma som ogoninflammation) och det var en mycket besviken liten Oliver som snallt fick satta sig i bilen och aka hem med mig igen.
For att forbattra situationen lite sa bestammde vi oss for att ha en Halloween pyssel dag och  gora pumpalyktor (hm...heter det sa?) och baka halloween kakor. Rostade aven pumpakarnorna i ugn med olivolja, salt och Johnnys seasoningsalt, och det blev supersmarrigt. 
Vi har hamtat ogondroppar till Oliver, och tydligen ska det vara helt OK att komma tillbaka till skolan imorgon




Oliver graver djupt nere i pumpan for att rensa ur karnorna



Izak ar ocksa med och pysslar...fast han trottnade lite fortare an oliver



"Thomas the Pumkin" dopte vi honom till
 


Sen at vi upp hans inalvor.....eller karnor rostade i ugn...smarrigt

Min Te Horna

Jag alskar te och dricker 2-3 koppar om dagen. Ar ingen san som dricker mycket kaffe, alskar vin eller nagon annan dryck, men te ligger mig varmt om hjartat, sa darfor var det sjalvklart for mig att ha en liten hylla tillagnad te i mitt kok. Helst skulle jag vilja ha en egen liten te shop hemma, men i brist pa utrymme far noja mig med mina fyra favoriter: gron och svart Soderblandninng, Kustfagring och Rabarber/Gradd. Specialimporterat fran Sverige! Hyllan med glasladorna kommer fran IKEA (jag har malat den vit).



Nagon som kommer over pa fika?

Tavla

Designade en barntavla till Randys systrars barn igar. Keagan och Reagan...ja, dom heter sa. Fast Keagan uttalas Keegan, och Reagan som (Ronald) Reagan.
(hogst upp star det tex "Once upon a time, the twentysecond day of June, Twothousandandeight..."

Trappan

Nar vi kopte vart gamla hus hade vi en massa skjul pa baksidan av var tomt,  och i ett av dom satt det en massa fina gamla fonster. Jag har bla tva jattefina med sprojs som jag inte riktigt vet vad jag ska gora med annu. Igar fick jag for mig att hanga ett ev det langre fonsterna i var trappa, och sa har blev det...funderar pa att hanga ett till likadant pa vaggen till vanster ocksa i trappuppgangen. Lampan ar ett av mina ebay fynd som jag ar valdigt nojd med. Man ser inte riktigt hur hog den vaggen ar som fonstret hanger pa, men om jag star precis under och racker upp armen, sa nar jag precis upp till kanten av fonstret. Bra med tanke pa att vi har tva barn....



Olivers rum


Oliver Tavla

Har gjort en tavla till Olivers rum. Eftersom att han ar sa stor nu sa fick den inte vara for barnslig....

VILL sa mycket...nuuu...pa en gang!

Har sa mycket som snurrar runt i mitt huvud ibland. Vill gora sa mycket saker men ibland kanns det som att tiden inte racker till. Har jag sagt det forr?

Jag vill:

• Borja jobba pa min affarside

• Ga Dreamweaver kurs

• Gora om min blogg sa att den blir "min"

• Fixa iordning vart kontor

• Mala om skapet som star och vantar pa mig i garaget

• Trana

• Gora klar scrapbooken med alla kort pa mamma

• Designa min egen websida

• Designa en kaffe serie i bilder till kafet

...och en massa andra saker som jag sakert inte kommer ihag just nu. Jag maste nog ha lite battre diciplin pa mig sjalv tror jag. Jag ska jobba pa det...



Izaks Rum

I helgen bestammde jag mig for att sy lite. Jag ar inte sa bra pa det, men ett litet paslakan till Izaks sang och nagra vimplar ska jag val kunna klara av. Det blev helt OK men tanke pa mitt talamod, eller brist pa talamod, kanske jag ska saga. 





Snygga Stolar

Jag alskar dom har stolarna i stal. Har fatt dille pa dom och skulle vilja ha tva vid min frukosthorna i koket istallet for pallarna som star dar nu. Lite dyra for min budget, men om jag letar lite kanske jag kan hitta nagra liknande.



Just dom kan man kopa pa www.grahamandgreen.co.uk

Tapet i matrummet

Lagger upp en narbild pa var tapet i matrummet. Ni far inte se hela vaggen annu, for Randy lyckades skara fel. och nu saknas det en vad pa den vaggen. Pappa fick snallt ga och kopa och skicka ivag en till rulle till oss...sa gar det nar man ska ha tapet fran Sverige. Men det blir fint iaf, aven fast jag upptackte att det inte var den tapeten jag trodde att jag hade kopt. 



RSS 2.0