Koket nastan klart

Sa har langt har vi kommit pa koket. Idag har dom borjat kakla, men ni far se hur det ser ut en bit pa vagen iaf. Framsidan pa banken kommer se ut som koksskapen, och sjalva banken kan oppnas sa att den kan anvandas om forvaring. Vid banken kommer det att sta ett frukostbord, och tva pallar pa andra sidan av bordet. Ett litet utrymme dar man kan sitta och ata frukost pa morgonen, umgas med vanner eller bara kura upp i soffan med en kopp te pa kvallen.





Har ar vaggen med diskho, micro och diskmaskin. Det ska sattas upp vitt "subway" kakel.....vilket nog blir snyggt, men jag tyckte det var fint med bara malat dar ocksa. Fin kontrast.





sant har kakel satter dom upp idag...



Ja, och sen har vi langan dar spisen kommer sta, vi ska aven ha en snygg flakt ovanfor spisen. Pa bada sidor av spis/flakt ska jag har tva oppna hyllor pa var sida dar man kan ha glasburkar med pasta, mjol, socker etc och lite dricksglas och tallrikar...sant som ar fint nog att sta framme. Samma kakel mellan den nedersta hyllan och bankskivan som vid diskhon. Runt hornet, under trappan sa kommer det att vara ett skafferi som man kan ga in i med stora draglador.


Kommentarer
Postat av: Sara

Blir sa fint Cia! Kul att ni har kommit sa langt nu. Golven ser valdigt fina ut och det ar lie roligt att se fore och efter bilder :). Blir verkligen sugen pa att komma och se huset live :).

2008-06-14 @ 19:10:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0